english
 
Θέσεις εργασίας στην Ελλάδα
Αθήνα - Βόρεια Προάστια
HR10 Σύμβουλος Ακινήτων, Ψυχικό
Αθήνα - Νότια Προάστια
HR11 Συνεργάτης - Συμβουλος Ακήτων
Θέσεις εργασίας στην Κύπρο
Λευκωσία
Όταν θέλεις κάτι περισσότερο από μια καριέρα

Ψάχνεις όχι απλά για μια δουλειά αλλά για κάτι περισσότερο από μια καριέρα; Θέλεις να έχεις την ευελιξία να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση και να ελέγχεις το ωράριο σου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα παραγωγής υψηλού εισοδήματος χωρίς περιορισμούς; Αν ναι ,τότε εξερεύνησε το Σύστημα της CENTURY 21®. Συνεργαζόμενος με τη CENTURY 21, γίνεσαι μέλος του Μεγαλύτερου και Ταχύτερα Αναπτυσσομένου Παγκόσμιου Οργανισμού Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών.

Η CENTURY 21, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ και τις πιο προηγμένες τεχνικές πωλήσεων βοηθάει τους επαγγελματίες ακίνητης περιουσίας να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους. Το Σύστημα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας της CENTURY 21 προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση και αδιάλειπτη υποστήριξη όσον αφορά τον επιχειρησιακό προγραμματισμό.

Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, οι Συνεργάτες της CENTURY 21 ενώνοντας της φιλοδοξίες τους με τη δύναμη ενός πανίσχυρου ονόματος και τα εργαλεία ενός καταξιωμένου συστήματος ανάπτυξης, διαπρέπουν στον τομέα κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Το Σύστημα της CENTURY 21, για κάθε Συνεργάτη σημαίνει:

 


Ανταμοιβή - Γρήγορα Αποτελέσματα, Μακροχρόνια Ικανοποίηση

H CENTURY 21 προσφέρει στους Συνεργάτες της επαγγελματικά προγράμματα διοίκησης και προσωπικής ανάπτυξης, έτσι ώστε να τους βοηθήσει να χτίσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Δεν είναι απαραίτητο να σπαταλήσετε χρόνια μαθαίνοντας τα βασικά, μπορείτε να τα μάθετε γρήγορα με τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που σας προσφέρουμε. Επίσης με τη βοήθεια της κοινής διαφήμισης και προώθησης της CENTURY 21, θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα.

Πέρα από τη γρήγορη επαγγελματική καταξίωση, ο Συνεργάτης της CENTURY 21 μπορεί να απολαύσει μια υψηλή ποιότητα ζωής, σχεδιάζοντας το ωράριο του σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Περαιτέρω, έχει τον πλήρη έλεγχο του μέλλοντός του, αφού κάνει τις προσωπικές του επιλογές σταδιοδρομίας. Στη CENTURY 21, έχεις την ευκαιρία να χτίσεις το μέλλον σου όπως εσύ το θέλεις.


Αναγνώριση - Τιμάμε την Επιτυχία σου

Η CENTURY 21 απονέμει επαγγελματικά βραβεία στους Συνεργάτες που υπερέχουν. Στην πραγματικότητα, ο εορτασμός των επιτευγμάτων σου είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του Συστήματος της CENTURY 21 για την ανάπτυξη της καριέρας σου. Εκτός από την περηφάνια και την ανανέωση του ενθουσιασμού, αισθάνεσαι ότι η εργασία σου αναγνωρίζεται ενώ οι διακρίσεις ενισχύουν τη φήμη σου μεταξύ των συναδέλφων και των πελατών σου και σου δημιουργούν κίνητρα για να πετύχεις ακόμα περισσότερα.

Η CENTURY 21 καταξιώθηκε ως το πιο αναγνωρίσιμο όνομα στην κτηματαγορά χάρις στις προσπάθειες όλων των μελών της. Είμαστε ευτυχείς να μοιραστούμε την επιτυχία αυτή με νέους Συνεργάτες και να δώσουμε κίνητρα για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Κάθε αναγνώριση μπορεί να έχει άμεσες επιπτώσεις στην επιτυχία σου, αφού αυξάνει το σεβασμό που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπο σου. Συνεργαζόμενος με τη CENTURY 21, μπορείς να χτίσεις ένα αξιόπιστο και αξιοσέβαστο προφίλ τόσο στο τομέα εργασίας σου όσο και στον κοινωνικό σου περίγυρο.


Αξιοπιστία - Ευθυγραμμίσου με την Τελειότητα

Η αγορά ενός σπιτιού είναι ένα αναπόσπαστο τμήμα του προσωπικού ονείρου κάθε ανθρώπου. Είτε αγοραστές είτε πωλητές, οι πελάτες μας καλούνται να πάρουν μια σημαντική απόφαση και να προβούν σε μια σημαντική επένδυση. Για το λόγο αυτό απευθύνονται στους ειδικούς για βοήθεια. Συνεργαζόμενος με τη CENTURY 21, καθιερώνεσαι ως ένας αξιόπιστος σύμβουλος σε μια από τις πιο συναρπαστικές αποφάσεις της ζωής, ως μια πηγή γνώσης και ως ένα στήριγμα σε μια σύνθετη διαδικασία. Η CENTURY 21 σου παρέχει την πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες αυτές.

Η CENTURY 21 φημίζεται για τη υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της και για την αξιοπιστία των ανθρώπων της. Με άλλα λόγια έχουμε προετοιμάσει το έδαφος για εσένα. Πώς διατηρούμε αυτό το υψηλό επίπεδο ποιότητας; Η CENTURY 21 διενεργεί συνεχείς έρευνες ποιότητας με απώτερο στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το πελατολόγιο της. Στο επίκεντρο, ωστόσο, του Συστήματος της CENTURY 21, βρίσκεται η ενθάρρυνση της καλλιέργειας αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης μεταξύ των Συνεργατών και των πελατών μας.


Αποτελέσματα - Επιτυχία Χωρίς Όρια

Στη CENTURY 21, οι ευκαιρίες για ανταμοιβή είναι μεγάλες. Μπορείς να κερδίζεις ανάλογα με την απόδοσή σου και οι απολαβές μπορεί να ποικίλουν ακόμα και μέσα στο κάθε γραφείο. Η βοήθεια από το γραφείο CENTURY 21 με το οποίο συνεργάζεσαι, συμβάλλει στη πρόοδο σου και σου παρέχει την υποστήριξη που πρέπει για να γίνεις όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος. Το βραβευμένο επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης CENTURY 21 Learning System, σκοπό έχει να σε βοηθήσει στη καλλιέργεια των δεξιοτήτων σου, ενώ τα ηλεκτρονικά εργαλεία που σου παρέχονται μέσω του εταιρικού δικτύου της CENTURY 21 αυξάνουν την αξία που προσφέρεις στους πελάτες σου . Με τη CENTURY 21 στο πλευρό σου, δεν υπάρχει κανένα όριο στην επιτυχία σου!

Όλα τα γραφεία της CENTURY 21 είναι πρόθυμα να σε υποδεχτούν και να συζητήσουν μαζί σου προκειμένου να σου λυθούν όποιες απορίες τυχόν έχεις. Αν λοιπόν θέλεις περισσότερα από τη καριέρα σου, κάνε το πρώτο βήμα σήμερα! Επικοινώνησε μαζί μας για να ανακαλύψεις τι σημαίνει Ανταμοιβή, τι σημαίνει Αναγνώριση, τι σημαίνει Αξιοπιστία, τι σημαίνει Αποτελέσματα!