english
 
Νέα & Ανακοινώσεις
Αναζήτηση μεσιτικού γραφείου
Χώρα
Νομό
Αναζήτηση συμβούλου
Χώρα
Νομό
CENTURY 21 ένα όνομα, χιλιάδες συνεργάτες, εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες
Η CENTURY 21® ιδρύθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1971
και αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise,
δηλαδή πρόκειται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης
και διασύνδεσης ανεξάρτητων και ιδιόκτητων
κτηματομεσιτικών επιχειρήσεων.

Σήμερα, με περισσότερους από 170,000 Συνεργάτες
και 8,500 γραφεία σε 60 χώρες, η CENTURY 21 είναι
με διαφορά το Μεγαλύτερο και Ταχύτερα Αναπτυσσόμενο
Δίκτυο Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών στον κόσμο!

Παγκόσμια Παρουσία
Σήμερα, ο κόσμος μας έχει γίνει ένα παγκόσμιο χωριό. Για εσάς που ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητο σας, αυτό σημαίνει ότι ο αγοραστής του ακινήτου σας μπορεί να προέρχεται από τη γειτονιά σας ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο. Για εσάς που ενδιαφέρεστε να επενδύσετε ή να αγοράσετε κάποιο ακίνητο, η περιοχή επιλογής σας είναι πλέον όλη η υδρόγειος. Οι πελάτες της CENTURY 21 πραγματοποιούν σήμερα τις περισσότερες συναλλαγές ακίνητης περιουσίας σε όλο τον πλανήτη!
Δυναμική Ανάπτυξη
Το Σύστημα της CENTURY 21 αυξάνει δυναμικά την παρουσία και το μερίδιο αγοράς του σε κάθε χώρα που εισάγεται. Αναπτυσσόμενη με το σύστημα franchise , η CENTURY 21 στοχεύει στη συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε αγορά. Οι υψηλές προδιαγραφές και διαδικασίες της CENTURY 21 ενσωματώνονται στις προσφερόμενες υπηρεσίες των συνεργαζόμενων κτηματομεσιτικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε το όνομα της CENTURY 21 να καταξιωθεί ως το πιο σεβαστό και αξιόπιστο όνομα σε κάθε τοπική αγορά.
Πολύτιμη Εμπειρία και Γνώση
Η CENTURY 21 δημιουργήθηκε το 1971 στις ΗΠΑ και έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε 60 και πλέον χώρες, στο να βοηθάει ανθρώπους να αγοράσουν, ή να πουλήσουν κάποιο ακίνητο. Αυτή η πολύτιμη γνώση και εμπειρία ονομάζεται σήμερα CENTURY 21 και αντιπροσωπεύει ένα Σύστημα που έχει δοκιμαστεί και επιτύχει σε όλο τον κόσμο.
Κορυφαία Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Η αγορά, ή η πώληση ενός ακινήτου πολλές φορές είναι μια πολύ σύνθετη και περίπλοκη διαδικασία. Το Εκπαιδευτικό Σύστημα της CENTURY 21 συγκαταλέγεται, για τα τελευταία πέντε χρόνια, στα 100 Καλύτερα Εταιρικά εκπαιδευτικά Συστήματα (Training Magazine’ s Top 100). Επιπλέον, η CENTURY 21 είναι πρωτοπόρος στην παροχή κατάρτισης και εκπαίδευσης στον τομέα της. Μέσω του CLS®, οι συνεργάτες της CENTURY 21 έχουν πρόσβαση σε κορυφαία προγράμματα κατάρτισης, ειδικά σχεδιασμένα για τον τομέα ακίνητης περιουσίας. Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε την αγορά, ή την πώληση σας στα χέρια ενός άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματία ακίνητης περιουσίας.
Ισχυρό Εμπορικό Σύστημα
Όταν ο κόσμος σκέφτεται για κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, η CENTURY 21 είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο νου του. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από κορυφαίο διεθνή ερευνητικό οργανισμό, η CENTURY 21 είναι το πιο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα, όσον αφορά τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Τι σημαίνει αυτό το ισχυρό εμπορικό σήμα για το κοινό; Το εμπορικό σήμα της CENTURY 21 αντιπροσωπεύει ένα πετυχημένο επιχειρησιακό πρότυπο, ένα όνομα άξιο εμπιστοσύνης, μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, μια δεδομένη αποτελεσματικότητα, ένα διεθνές δίκτυο συστάσεων. Πάνω απ’ όλα, το εμπορικό σήμα της CENTURY 21 σημαίνει αποτελέσματα, αξιοπιστία… και Εμπιστοσύνη!
Ειδικοί στο Marketing
Μέσω των διεθνώς αναγνωρισμένων διαφημιστικών εκστρατειών και των καινοτόμων τοπικών προωθητικών προγραμμάτων, αξιοποιούμε τη δύναμη του ονόματος της CENTURY 21 προς όφελος του πελατολογίου μας. Μέσω της στοχευόμενης διαφήμισης και επικοινωνίας, διατηρούμε την καλύτερη δυνατή επαφή με την αγορά και την πελατεία μας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.
Προσήλωση στην Ποιότητα
Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι μια συνεχής πρόκληση για μας. Το πρόγραμμα της CENTURY 21 Quality Service Survey and Award είναι η απόδειξη ότι εργαζόμαστε σκληρά κάθε ημέρα για να επιτύχουμε νέα, υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης από τους πελάτες μας.
Παγκόσμιο Δίκτυο με Τοπική Προσήλωση
Κάθε γραφείο της CENTURY 21 επικεντρώνεται στην περιοχή του, έτσι ώστε κάθε συνεργάτης να είναι ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στη γειτονιά του. Στη CENTURY 21 γινόμαστε ειδικοί στη γειτονιά σας και ειδικοί στο ακίνητο σας. Το γεγονός αυτό μας δίνει το πλεονέκτημα για να προετοιμάσουμε μια Ανταγωνιστική Ανάλυση Αγοράς, ή μια Έκθεση Κτηματομεσιτικής Αγοράς για την περιοχή που ενδιαφέρεστε. Ταυτόχρονα, το εθνικό και παγκόσμιο δίκτυό μας, εγγυάται τα γρηγορότερα και καλύτερα αποτελέσματα.
Επικοινωνία και Ενημέρωση
Ξέρουμε ότι όταν αγοράζετε, ή πουλάτε κάποιο ακίνητο, μέσω κτηματομεσίτη, θέλετε περισσότερη επικοινωνία και ενημέρωση. Η CENTURY 21 διαθέτει την τεχνολογία και τις κατάλληλες διαδικασίες, για να σας κρατάει άρτια ενημερωμένους σχετικά με την υπόθεση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δηλώσετε τον επιθυμητό για σας τρόπο επικοινωνίας (προσωπική επίσκεψη, τηλεφώνημα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλεομοιοτυπική μετάδοση, μήνυμα κινητής τηλεφωνίας) και πόσες φορές μας επιτρέπετε να επικοινωνούμε μαζί σας κάθε εβδομάδα. Αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.
Αλλαγή Βασισμένη στην Παγκόσμια Εμπιστοσύνη
Ο μεγαλύτερος οργανισμός ακίνητης περιουσίας έφτασε στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Είναι καιρός για μια αλλαγή στα κτηματομεσιτικά δρώμενα του τόπου μας. Οι αγοραστές και πωλητές ακίνητης περιουσίας αξίζουν μια αξιόπιστη, αποτελεσματική και ποιοτική κτηματομεσιτική υπηρεσία. Αν λοιπόν θέλετε αξία για τα χρήματα σας, επισκεφτείτε ένα γραφείο της CENTURY 21 και ανακαλύψτε γιατί η CENTURY 21 έχει κερδίσει τον τίτλο Παγκόσμια Εμπιστοσύνη!
 
Νο.1 Παγκοσμίως
Με περισσότερους από 170,000 συνεργάτες και πάνω από 8,500 κτηματομεσιτικά γραφεία σε 60 χώρες, η CENTURY 21 είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στον κόσμο!
Νο.1 στο Διαδύκτιο
Η έκρηξη του Διαδυκτίου έχει αλλάξει ριζικά τον τομέα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών και η CENTURY 21 είναι με διαφορά ο παγκόσμιος ηγέτης και στον ηλεκτρονικό κόσμο. Η κεντρική ιστοσελίδα μας ( www.century21.com ) δέχεται τις περισσότερες επισκέψεις, από οποιοδήποτε άλλο κτηματομεσιτικό οργανισμό στον κόσμο. Επιπρόσθετα αποτελεί την ισχυρότερη πηγή πληροφόρησης, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα, για τους αγοραστές και πωλητές ακίνητης περιουσίας. Οι βραβευμένες εταιρικές ιστοσελίδες μας συμβάλλουν στο να γίνει η αγορά, ή η πώληση του ακινήτου σας μια ευχάριστη εμπειρία.
Νο.1 στην Τεχνολογία
Η CENTURY 21 ήταν ο πρώτος οργανισμός ακίνητης περιουσίας στις ΗΠΑ που παρείχε στα μέλη του εταιρικό ηλεκτρονικό δίκτυο, δείγμα του ότι πιστεύουμε στην τεχνολογία και επενδύουμε σοβαρά σε αυτή. Σήμερα τα μέλη της CENTURY 21 έχουν απευθείας πρόσβαση σε μια πλήρη ηλεκτρονική πύλη που παρέχει πρόσβαση σε διαφημιστικό υλικό, εκπαίδευση και σεμινάρια, πληροφορίες, οδηγίες διοίκησης επιχειρήσεων, υποστηρικτικές υπηρεσίες και πολλά άλλα. Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι παρέχουμε στα μέλη μας την αδιαμφισβήτητα κορυφαία τεχνολογία παγκοσμίως, έτσι ώστε αυτά να παρέχουν σε εσάς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Συνεχής Έρευνα
Το να είσαι πρώτος περισσότερο από τρεις δεκαετίες δεν είναι θέμα τύχης. Η CENTURY 21 πραγματοποιεί πολλές έρευνες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για να συγκεντρώσει στοιχεία και να αναλύσει τυχόν νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στην κτηματαγορά. Κάθε νέο πρόγραμμα marketing, κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν, κάθε νέα διαδικασία και υπηρεσία ξεκινάει από την έρευνα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι καθετί καινούργιο που εισάγουμε είναι χρήσιμο για τους πελάτες μας.
Περισσότερες Υπηρεσίες
Στη CENTURY 21 , ξέρουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Έτσι, όχι μόνο μπορούμε να σας βρούμε το σωστό σπίτι, αλλά μπορούμε να σας προσφέρουμε και άλλες επικουρικές υπηρεσίες. Το πρόγραμμα CENTURY 21 ConnectionsSM μπορεί να υλοποιήσει τη μετάβαση στο νέο σας σπίτι και να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα, προσφέροντας αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις σε διάφορα θέματα, όπως η δανειοδότηση της αγοράς σας, η ασφάλιση της νέας σας οικίας, η μεταφορά της οικοσκευής σας κτλ.
Δέσμευση προς τον Πελάτη
Οι επαγγελματίες της CENTURY 21 είναι αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουν τις καλύτερες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες. Αυτό, όχι μόνο το λέμε, το υπογράφουμε! Σε κάθε νέα συνεργασία, σας παρέχουμε ένα Πιστοποιητικό Δέσμευσης στο οποίο απαριθμούνται οι υπηρεσίες που μπορεί να αναμένετε από μας.
Πρώτα ο Πελάτης
Το πολυτιμότερο αγαθό μας είναι οι πελάτες μας και η άποψη σας μετράει για μας. Όχι μόνο υποσχόμαστε να ακούσουμε κάθε εισήγηση σας, αλλά δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να σιγουρευτούμε ότι η επόμενη εμπειρία σας μαζί μας θα είναι ακόμα καλύτερη από την τελευταία.
Πελάτες για μια Ζωή
Στοχεύουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Για να το επιτύχουμε, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από χρήσιμα προγράμματα επικοινωνίας που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε επαφή μαζί σας. Δεν θα εξαφανιστούμε μετά από τη συναλλαγή και υποσχόμαστε ότι κάθε επαφή μεταξύ μας θα είναι προς όφελός σας.
Τα Γραφεία μας
Η CENTURY 21 είναι ένα δίκτυο κτηματομεσιτικών επιχειρήσεων που αναπτύσσεται με το σύστημα franchise. Αν και κάθε γραφείο της CENTURY 21 είναι ανεξάρτητης ιδιοκτησίας και λειτουργίας, εντούτοις οι αυστηρές διαδικασίες επιλογής και τα προγράμματα εξασφάλισης ποιότητας που εφαρμόζουμε, εγγυώνται ότι οι πελάτες μας θα λάβουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Όλα τα μέλη της CENTURY 21 Greece & Cyprus είναι γνωστοί και καταξιωμένοι εγγεγραμμένοι κτηματομεσίτες, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες που παρέχονται, να είναι το καλύτερο μίγμα της τοπικής πείρας και των διεθνών προτύπων ποιότητας.
Οι Άνθρωποι μας
Όλα τα εργαλεία της CENTURY 21 είναι απλά βοηθήματα στον βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας: τους ανθρώπους μας. Οι επαγγελματίες της CENTURY 21 επιλέγονται προσεκτικά, εκπαιδεύονται συνεχώς και τηρούν αδιάλειπτα τον κώδικα ηθικής, τιμιότητας και ακεραιότητας της CENTURY 21 . Αυτές είναι οι βασικές αρχές στις οποίες η CENTURY 21 Greece & Cyprus χτίζει την επιτυχία του αύριο.
Η Υπόσχεση μας
Η CENTURY 21 έχει ήδη παρουσία σε όλες τις Ηπείρους και η CENTURY 21 Greece & Cyprus αποτελεί το νεαρότερο μέλος της παγκόσμιας μας οικογένειας. Μπορεί λοιπόν να είμαστε παγκόσμια καταξιωμένοι. Η ανάπτυξη του Συστήματος της CENTURY 21 και τα καθημερινά επιτυχή αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο αποδεικνύουν ότι τα μέλη της CENTURY 21 Greece & Cyprus θα παραδώσουν τα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας και στη δική μας αγορά.